Martine Verlinden vervangt Raf Verheyden in de Aarschotse gemeenteraad

Raadslid Raf Verheyden verlaat de Aarschotse gemeenteraad en wordt opgevolgd door Martine Verlinden.

Omwille van privéredenen verhuist raadslid Raf Verheyden, waardoor zijn woonplaats zich niet meer in Aarschot bevindt. Daarmee neemt hij ook afscheid van de Aarschotse gemeenteraad en de actieve politiek. Raf Verheyden bekleedde deze legislatuur voor de eerste maal het mandaat van gemeenteraadslid. Martine Verlinden zal hem binnen de Open Vld-fractie als raadslid opvolgen.

“Raf heeft aangegeven dat hij omwille van privéredenen in de toekomst niet meer in Aarschot zal wonen. Gezien gemeenteraadsleden officieel in Aarschot gedomicilieerd moeten zijn, heeft dat tot gevolg dat Raf zijn mandaat als gemeenteraadslid niet meer kan uitoefenen. Raf heeft zijn mandaat dan ook opnieuw ter beschikking gesteld van de partij,” verduidelijkt Open Vld-voorzitter Franka Chiapparo.

“Raf ontpopte zich de voorbije jaren in de gemeenteraad als een heel geëngageerd raadslid,” gaat fractieleider Ronny De Ryck verder. “De collega’s kenden hem als iemand die zijn dossiers beheerste en steeds met een positieve mindset deelnam aan de debatten in de commissies en de raad. Jammer dat daar nu een einde aan komt. We willen Raf bedanken voor zijn inzet in de afgelopen jaren en zijn engagement voor onze partij.”

Raf Verheyden zal in de Aarschotse gemeenteraad opgevolgd worden door Martine Verlinden. “Met Martine halen we een waardige opvolger voor Raf in huis. Martine verdiende haar strepen in het bedrijfsleven en brengt die ervaring nu mee naar de Aarschotse gemeenteraad. We zijn blij haar te verwelkomen in de Open Vld-fractie,” vult burgemeester Gwendolyn Rutten nog aan.

Voor verdere informatie:

Franka Chiapparo

Voorzitter Open Vld Aarschot

+32 475 45 89 43

 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *